Δωρεάν αποστολή πάνω από 49.90 € - Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2751066933
Εναλλαγή Πλοήγησης

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία «ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗ Ο.Ε.» με διακριτικό τίτλο «love4shoes» είναι μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, οι ιδρυτές της οποίας δραστηριοποιούνται στον τομέα της υπόδησης από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, συνεχίζοντας έτσι την οικογενειακή παράδοση που αριθμεί πάνω από 5 δεκαετίες . «Love4shoes» σημαίνει αγάπη για τα παπούτσια και αποτυπώνει απόλυτα τους λόγους ίδρυσης της εταιρίας μας.

Δημιουργήθηκε με σκοπό τη διάθεση των προϊόντων μας, ανά την ελληνική επικράτεια διαδικτυακά, «μεταφράζοντας» έτσι την μακροχρόνια οικογενειακή εμπειρία μας στον χώρο της υπόδησης, σε διάθεση περισσότερων προϊόντων υψηλής ποιότητας, στο ευρύ κοινό.

Προϊόντα που αφορούν τα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα brands στις πιο budget-friendly επιλογές. Βασικός γνώμονας της φιλοσοφίας μας και των επιλογών μας, υπήρξε πάντα η βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής.

Στη προσπάθεια της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών μας, φροντίζουμε να ανανεώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας με ότι πιο νέο κυκλοφορεί στην αγορά και είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε, για την ομαλή διεξαγωγή των αγορών σας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προτίμηση σας στην επιχείρησή μας και σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά σας και να συμβάλουμε στην διευκόλυνση της καθημερινότητας σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!